Keylogger Софтвер

Keylogger Софтвер тајно рекорди секоја внесе удар, вклучувајќи веб-прелистување детали, испрати e-mail, лозинка / најавувања, онлајн чет и други тастатура активности во шифрирана датотека со опција да пошта на одредена e-mail адреса. Најдобар компјутер надзор алатка монитори дома, како и Office корисниците активности на компјутерот во Стелт режим

Однапред keylogger софтвер

Напредување Keylogger софтвер е најмоќната алатка за следење на сите системски и интернет активности, вклучително и тастатурата, таблата со исечоци содржина, звук активности, апликација пристапува и фаќање на Windows екранот во редовни временски интервали. Заштитени со лозинка Нови записи целиот систем активности во скриени и шифрирани log датотеката.

Mac Keylogger софтвер

Специјалист Mac keylogger софтверот е дизајниран за следење на различни активности кои се вршат од страна на корисникот со користење на Apple Mac машини.Едноставно евиденција систем и активности на интернет на вашите деца, вработени и други корисници кои работат на MAC OS X во целосна надзор на владата.

Free Download наградуван софтвер за евалуација!

Превземи бесплатен Пробната верзија на PC следење алатка за тестирање, оцени и се целосно разбирање на карактеристиките и функционалноста пред да го направите сигурна одлука за купување целосната верзија на софтвер.

Што можете да направите со Keylogger софтвер?

Keylogger софтвер ви овозможува да се следи и снима секоја операција вклучувајќи тастатура напишани карактери, веб-пошта, апликации, посетените веб-сајтови, разговор и сл на вашиот компјутер во скриени датотеки. Сигурни работи во целосна скришум да ви ја каже вистината за тоа што надворешните корисници го прават на вашиот компјутер кога сте далеку и останува недопрена од сегашните корисници.

Безбедно да инсталирате и стартувате

Безбедно и сигурно evermade клучните logger софтвер е слободен од вируси / spywares и никогаш нема да прекине сите други го користат софтверот на вашиот компјутер систем. Ви обезбеди комплетно решение за откривање и евиденција компјутер активностите на членовите на твоето семејство или вработени кога сте далеку.

© keyloggersoftware.us All rights reserved
◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊ ◊