Shkarkime Keylogger largët freeware padukshme kryesore loggers kompjuter aktivitetit monitorues software për të kapur tasteve typed
Keylogger Software .us
Keylogger Software | Download Demo | Customer Support | Contact us
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Secure PC tuaj nga përdoruesit e jashtëm me monitorimin e mirë e programeve kompjuterike
Monitorimi Computer Software    
Software Keylogger Keylogger Advance Software Mac Menaxher Log - Keylogger software për Mac OS X

KeyLogger Software

Keylogger Software fshehtësi të dhënat për çdo keystroke shtypen, duke përfshirë web-browsing detajet, të dërguar e-mail password, / hyrje, chat në internet dhe aktivitete të tjera të tastierës në dosjen Encrypted log me opsionin për email në adresën e caktuar e-mail.

Më të mirë të mbikqyrjes PC mjet monitoron shtëpi, si dhe aktivitetet e Zyrës PC përdoruesit në mënyrë vjedhurazi.

Advance KeyLogger Software

Keylogger Advance Software është mjeti më i fuqishëm për të ndjekur të gjitha aktivitetet e sistemit dhe të internetit, duke përfshirë tasteve, përmbajtjen e Clipboard, aktivitetet e të shëndoshë, aplikimi arrihen dhe të kapur screenshots Windows në interval të rregullt të kohës.

Shërbimeve fjalëkalim të mbrojtur të dhënat e të gjithë aktiviteteve të sistemit në log skedar fshehur dhe Encrypted.

Mac Log Manager – Keylogger software for Mac OS X

Specialist Mac Keylogger software është e dizajnuar për të monitoruar aktivitetet e ndryshme të kryera nga përdoruesit duke përdorur Apple Mac makina. Thjesht të dhënat e sistemit dhe në internet veprimtaritë e fëmijët tuaj, të punësuarit dhe shfrytëzuesit e tjerë që punojnë në Mac OS X në mënyrë mbikqyrje të plotë.


Award fitues Vlerësimi Pa pagesë Shkarko Programe!
Shkarko versionin freeware vlerësimin e monitorimit të shërbimeve PC për të provuar, të vlerësuar dhe për të marrë kuptim të plotë të karakteristika dhe funksionalitetin para se të bëni vendim të sigurt për të blerë versionin e plotë të software.
Pse ju duhet të provoni Software keylogger Sot!

Dëshironi të dini se çfarë e fëmijëve tuaj janë bërë natën vonë në kompjuter? A doni të dini se çfarë punonjësit tuaj janë duke bërë, kur ata janë të dashur për të punuar?

Keylogger software mund të përgjigjem për të gjitha këto pyetje, duke ofruar zgjidhje përfundimtare për të monitoruar dhe regjistruar gjithçka bëhet në PC tuaj. Mjet më të mirë të monitorimit do të zgjidhë të gjitha shqetësimet tuaja në lidhje me shtëpi apo zyrë brenda një minute.

Çfarë mund të bëni me software keylogger?
Keylogger software ju lejon të ndjekur dhe të regjistrojnë çdo operacion duke përfshirë edhe karaktere tastiere shtypen, web-mail, aplikacione, vizituar faqet e internetit, bisedat chat etj në kompjuterin tuaj në log fotografi fshehur. Në mënyrë të sigurtë shkon në vjedhje të plotë të ju tregojnë të vërtetën për atë që përdoruesit e jashtëm janë duke bërë në PC tuaj kur ju jeni larg dhe mbetet e paprekur nga përdoruesit aktual.
Të sigurt për ta instaluar dhe të kandidojë
Qetë dhe të sigurtë të rëndësishme evermade sharrëxhi software është i lirë nga viruset / spywares dhe kurrë nuk do të ndërpresë çdo programe të tjera kandidon për sistemin tuaj kompjuterik. T'ju japin zgjidhje të plotë për të zbuluar dhe regjistruar aktivitetet PC e anëtarëve të familjes suaj ose të punësuarit kur jeni larg.

Çfarë lloje të Kid apo kompjuter punonjës aktiviteti mund të monitorojnë keylogger Software-i?


Aktivitetet e fëmijëve PC:

Perdorimi i Sistemit

Do të ju lejojnë të gjeni, çfarë fëmijët tuaj janë bërë në kompjuter? A janë ata duke luajtur lojra në vend të bërë detyrat e shtëpisë?

Perdorimi Internet

Ju mundëson për të gjetur nëse fëmijët tuaj janë të përfshirë në aktivitete të papërshtatshme ose web biseduar shumë me të huajt në mungesë tuaj.

 

Aktivitetet PC Punonjës:

Perdorimi i Sistemit

Shkrime të gjitha dokumentet dhe dosjet e përdorur nga punonjësit dhe le të dini nëse ata janë të shitur sekretet e kompanisë palës së tretë.

Perdorimi Internet

Padukshme të dhënat aktivitetet punonjësit e internetit dhe të ju tregojnë nëse ata janë surfing faqet e internetit të parëndësishme ose të biseduar gjatë kohës së tyre të punës.


Keylogger Software | Contact us | Download Demo | Customer Support | Resources | Sitemap | Terms and Conditions | Privacy Policy